بی توجهی دولت به شعار آزادی
1- آزادی اگر فقط در حد شعار مورد نظر باشد البته دیگران در این میدان پهلوان ترند. اما اگر آزادی در عمل منظور شود، آن وقت باید دید در کدام دوره آنقدر آزادی وجود داشته است؟( اشاره به جنجال یکماهه سیاسی و مطبوعاتی دوم خردادی ها به خاطر یک کلام سخن نقادانه یک کارشناس در یک برنامه تلویزیونی و محرومیت تهیه کننده و مجری برنامه و تعطیلی آن برنامه.(چراغ))
2- پرده دری هایی که امروزه به اسم آزادی در سایتها و برخی نشریات صورت میگیرد قاعدتا باید جلوگیری شود، اما معلوم نیست بر حسب چه برآورد و محاسبه ای دستگاه قضایی که پیش از این با اندک انتقادی از خودش، در یک نشریه را می بست، اکنون اینقدر اهل سعه صدر شده که در برابر فحاشی صریح به بالاترین مقام اجرایی کشور هم واکنش نشان نمی دهد. از این آزادتر دیگر میشود چه؟!
3- بر اساس کار پژوهشی مشخص شد در سه سال فعالیت دولت نهم، 39682 مورد سیاه نمایی در فضای رسانه ای و تبلیغاتی کشور علیه دولت نهم ایجاد شده است.
- در این سه سال، 1689 مورد توهین مستقیم به رئیس جمهوری در فضای رسانه ای و تبلیغاتی صورت گرفته است.
- در 8 سال دولت آقای هاشمی، هیچ موردی از توهین مستقیم به رئیس جمهور در مطبوعات یافت نشد و تنها 189 مورد سیاه نمایی مشاهده شد.
- در 8 سال دولت آقای خاتمی، 5 مورد توهین مستقیم به رئیس جمهور و 543 مورد سیاه نمایی دیده شد در حالی که سیاه نمایی در دولت های سازندگی و اصلاحات، حداکثر به 500 مورد می رسد در سه سال فعالیت دولت نهم، بیش از 39000 مورد سیاه نمایی علیه دولت را شاهد بوده ایم.
- اشاره به برخی فحاشی های سیاسیون در رسانه ها علیه دکتر ( تشبیه به صدام، یهودی زاده، تشبیه به هیتلر، آتش زدن عکس ایشان در دانشگاه، کاریکاتورهای موهن و ...) این اهانت ها به حدی بود که به دلیل محبت مردم به دکتر، آنها به مردم توهین کردند.(دلفین و ...)
- احمدی نژاد تنها رئیس جمهوری است که حریم ندارد. حتی در برنامه های تلویزیونی، بدون ملاحظه و گاهی بی ادبانه، او را سین جیم می کنند و او باز هم با حلم و بردباری پاسخ می دهد.
- البته فراموش نکرده ایم که در برخی از دوره ها اهانت به رئیس جمهور چه هزینه های سنگینی در پی داشت، اما اهانت به ارزش ها به ابی عبدالله علیه السلام، به امام و شهدا و رهبری، هزینه ای در پی نداشت. باید معنی آزادی را دقیق تر معلوم کنیم، آنگاه روشن خواهد شد که مساله اصلی چیست.
4- مقایسه انعکاس اخبار در خبرگزاری دولتی ایسنا نشان داد طی 6 ماهه اول سال 87، اخبار مربوط به آقایان هاشمی، خاتمی، قالیباف، کروبی و احمدی نژاد به ترتیب 5/22، 3/21، 5/15، 9/14، 5/12 درصد بوده است!!!
5- در رابطه با بسیاری از پروژه های ملی و استانی و مواجهات داخلی و بین الملی نظام مانند افتتاح پل میان گذر دریاچه ارومیه به عنوان بزرگترین پروژه پل سازی خاورمیانه یا سفرهای استانی یا افتتاح فازهای مجتمع پارس جنوبی و ... روزنامه های کارگزاران(تا زمان توقیف)، اعتماد ملی و اعتماد حتی خبری منتشر نکردند. با این همه آیا دولت به آزادی بی توجه بوده است و آزادی های رسانه ای و مطبوعاتی را محدود کرده است؟!
6- روزنامه شرق به دلیل تبلیغ همجنس بازی و کارگزاران به دلیل تطهیر اسرائیل و تروریست خواندن حماس و تهران امروز مدتی را به دلیل مشکلات قانونی و عدم مجوز توقیف شدند، کدام روزنامه به خاطر توهین و یا نقد دولت توقیف شد؟
7- تعداد نشریات و مطبوعاتی که مجوز گرفتند از 1100 به 1900 رسیده و البته برخورد با نشریات زرد که با آبرو ناموس مردم بازی می کردند صورت گرفته که خواست عموم مردم است، این محدودیت و بی توجهی به آزادی است؟!
8- تعداد کتب منتشره از 43000 عنوان در سال طی سال 84 به 56000 عنوان در سال طی سال 87 رسیده. همزمان اینکه دغدغه بسیاری از علما و متدینین مبنی بر برخورد با هنجار شکنی برخی کتب غیر اخلاقی تا حد زیادی رعایت شده. آیا این بی توجهی به آزادی است؟!